Arvot

Joustavuus
Ammattitaito
Luotettavuus
Monimuotoisuus
Myötätunto
Vastuullisuus

Tervetuloa Medi-B:lle

Medi-B Oy on sosiaali- ja terveysalan yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman terveydenhuoltopalveluita. Meillä on empaattisia ja taitavia sairaanhoitajia sekä hoitajia. Medi-B on aluehallintoviraston, Helsingin kaupungin ja Vantaan kaupungin hyväksymä palveluntuottaja. Medi- B on myös hyväksytty Helsingin ja Vantaan kaupungin palvelusetelin palvelutuottajaksi. Palveluseteli asiakkaat voivat helposti löytää meitä www.palse.fi sivuilta. 

Medi-B tarjoaa sairaanhoidollista hoitoa vastaanotolla sekä asiakkaiden koteihin kaikenikäisille ihmisille. Vastaanotto sijaitsee Pohjois-Meilahdessa. Tarjoamme myös ikäihmisille ja vammaisille kotisairaanhoitoa ja kotipalvelua.

Näiden lisäksi meillä on oma taksipalvelu josta voitte saada kuljetus- ja saattamisapua. Omalla taksipalvelumme avulla voimme vakuuttaa, että saatte turvallisen ja mukavan kuljetuksen saman yrityksen alla edulliseen hintaan. Monikulttuurisen tiimin avulla voimme vakuuttaa teille, että palvelut ovat huolellisesti suunniteltu monimuotoisuuden ja monikulttuurisuuden huomioiden. Uskomme, että ihmiset ovat tasa-arvoisia.  Mitä paremmin ymmärrämme teitä, sitä parempaa hoitoa voimme teille tarjota. Siksi panostamme hoidonlaatuun.

Tarjoamme lisäksi ammattitaitoista siivouspalvelua. Uskomme, että olet hoidosi keskipiste, joten toiveesi ja vaatimuksesi on meille tärkeä. Me hoidamme ihmisiä kielestä, etnisestä taustasta, rodusta, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta sekä uskonnosta riippumatta.

 

LÖYDÄ MEIDÄT

Paciuksenkatu 19, 4 kerros
00270. Helsinki
Allergiatalo

Asiakaspalvelu: 050-3503219

Sähköposti: info@medi-b.fi

INFO

Palveluseteli