fbpx

Toimintamme ydin: ammattitaito, luotettavuus ja myötätunto

Tervetuloa Medi-B:lle

Sinä olet meille tärkeä

Medi-B Oy on sosiaali- ja terveysalan yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman terveydenhuoltopalveluita. Meillä on empaattisia ja taitavia sairaanhoitajia sekä hoitajia. 

Olemme hyväksytty palvelusetelin palvelutuottaja

Medi- B on myös hyväksytty aluehallintoviraston, Helsingin ja Vantaan kaupungin palvelusetelin palvelutuottajaksi. Palveluseteliasiakkaat voivat helposti löytää meidät www.palse.fi sivuilta. 

Medi-B tarjoaa sairaanhoidollista hoitoa vastaanotolla sekä asiakkaiden koteihin kaikenikäisille ihmisille. Vastaanotto sijaitsee Pohjois-Meilahdessa. Tarjoamme myös ikäihmisille ja vammaisille kotisairaanhoitoa ja kotipalvelua.

Turvallinen taksipalvelu

Näiden lisäksi meillä on oma taksipalvelu, josta voitte saada kuljetus- ja saattamisapua. Oman taksipalvelumme avulla voimme varmistaa, että saatte turvallisen ja mukavan kuljetuksen samasta paikasta edulliseen hintaan. Monikulttuurisen tiimin avulla voimme tarjota teille huolellisesti suunnitellut palvelut  joissa on huomioitu monimuotoisuus ja monikulttuurisuus. Uskomme, että ihmiset ovat tasa-arvoisia.  Mitä paremmin ymmärrämme teitä, sitä parempaa hoitoa voimme teille tarjota. Siksi panostamme hoidon laatuun.

Tarjoamme lisäksi ammattitaitoista siivouspalvelua

Uskomme, että olet hoitosi keskipiste, joten toiveesi ja vaatimuksesi ovat meille tärkeitä. Me hoidamme ihmisiä kielestä, etnisestä taustasta, rodusta, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta sekä uskonnosta riippumatta.

Joanna-Bobbie-Medi-B-sairaanhoito

Miksi perustin Medi-B:n?

Oma unelma on ollut jo pienestä pitäen oma hoito-alan yritys, jossa pystyy olemaan ihmisille läsnä ja voi auttaa heitä. Kun voin auttaa muita ihmisiä, niin se antaa minulle niin paljon iloa.

Mihin minä uskon? Haluan, että kaikki kokevat olevansa arvokkaita ja, että heitä kohdellaan kunnioittavasti ja tasa-arvoisesti. Minusta tämä on erityisen tärkeää hoitopalveluissa.

Kuka Joanna Bobbie on? Olen Medi-B:n perustaja ja koulutettu suomalainen sairaanhoitaja. Minulta löytyy kokemusta , niin sairaalan päivystyksestä kuin kotihoidostakin.
Puhun sujuvaa suomea ja englantia, sillä tulen kaksikielisestä perheestä – äitini on suomalainen ja isäni ghanalainen.

OTA YHTEYTTÄ

Medi-B

Paciuksenkatu 19, 4 kerros
Allergiatalo,
00270 Helsinki

ASIAKASPALVELU

© 2021 Medi-B Oy